Organizata RUMELISIAD nga Turqia viziton Bujanocin

Organizata RUMELISIAD nga Turqia viziton Bujanocin
 
Kryetari i komunës së Bujanocit Dr. Nagip Arifi priti një delegacion nga organizata RUMELISIAD me seli 
në Bursa të Turqisë.  Qëllimi i vizitës dyditore të kësaj organizate ishte in......

Me shume

URIMI I KRYETARIT ARIFI PËR NDERË TË DITËS SË FLAMURIT

15th Jan, 2016 02:05 PM

URIMI I KRYETARIT ARIFI PËR NDERË TË DITËS SË FLAMURI......

Me shume

Kryetari Nagip Arifi pati takim me Zëvendës kryeministrin e Kosoves Z.Kujtim Shala

12th Jan, 2016 11:55 AM

Në kuadër të vizitës së delegacionit të Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, i kryesuar nga zëvendëskryeministri Kujtim Shala, një......

Me shume

Kryetari Arifi u takua me Vjosa Osmanin

6th Jan, 2016 02:16 PM

Kryetari i komunës së Bujanocit ka takuar deputeten e Kuvendit të Kosovës Znj. Vjosa Osmani <......

Me shume

Forumi Rinor i Partisë Demokratike në Bujanoc ka shënuar sot katër vjetorin e themelimit të tij.

15th Jan, 2016 02:47 PM

Forumi Rinor i Partisë Demokratike në Bujanoc ka shënuar sot ka......

Me shume

Mbahet mbledhja e kryesisë së FRPD-së

15th Jan, 2016 02:16 PM

Më 05.12.2015 në ambientet e selisë së Partisë Demokratike në Bujanoc është zhvilluar mbledhja e radhë......

Me shume

Forumi i Rinor i PD-se zgjedh kryesine e re

13th Jun, 2014 12:58 PM

Ne shtepine e kultures në Bujanoc  eshte zgjedhur krytari i ri i Forumit Rinor te PD-s

Me shume