Activity

TA SHPËTOJMË MEDVEGJËN

TA SHPËTOJMË MEDVEGJËN” Në këtë përvjetorë për t’iu bashkangjitur radhëve të PD-së kishin ardhur enkas edhe shqiptarë nga perëndimi të cilët deklaruan se deri më tani kanë qenë të kërcënuar fizikisht sepse i kanë kundërshtuar qëndrimet antishqiptare të PVD-së Kryetari ......

Read More

Zgjedhjet e keshillit nacional Shqiptare!

PD dhe BDL përmbyllën me dinjitet fushatën zgjedhore për KNSH. PD dhe BDL përmbyllën me dinjitet fushatën zgjedhore për KNSH. PD dhe BDL përmbyllën me dinjitet fushatën zgjedhore për KNSH. PD dhe BDL përmbyllën me dinjitet fushatën zgjedhore për KNSH. PD dhe BDL përmbyllën me d......

Read More

Urime PD - Urime Medvegj

Me moton "Ta shpëtojmë Medvegjën" PD dega në Medvegjë shënon një vjetorin e themelimit. Me moton "Ta shpëtojmë Medvegjën" PD dega në Medvegjë shënon një vjetorin e themelimit. Me moton "Ta shpëtojmë Medvegjën" PD dega në Medvegjë shënon një vjetorin e themelimit. ......

Read More

Politic news.

Politics news Politics news Politics news Politics news Politics news Politics news Politics news Politics news Politics news Politics news Politics news Politics news Politics news Politics news Politics news Politics news Politics news Politics news Politics news Politics news Politics news Politi......

Read More