TA SHPËTOJMË MEDVEGJËN

TA SHPËTOJMË MEDVEGJËN” Në këtë përvjetorë për t’iu bashkangjitur radhëve të PD-së kishin ardhur enkas edhe shqiptarë nga perëndimi të cilët deklaruan se deri më tani kanë qenë të kërcënuar fizikisht sepse i kanë kundërshtuar qëndrimet antishqiptare të PVD-së Kryetari i degës së PD-së në Medvegjë Bajram Mustafa, para simpatizantëve të PD-së tha se, ky subjekt politik çdo dit e më shumë po korr suksese dhe pavarësisht se nuk është në pushtet lokal, është duke bërë çmos që shqiptarët e mbetur në këtë komunë të kenë kushte të mira për jetë dhe të drejtat e tyre të respektohen.